Clinica DENTALMED

Tuesday, November 20, 2007

Mesaj pentru manelisti si restu' care se simt...

Asta e muzica adevarata!
M-am saturat sa vad pe strada/in bus/in bloc/peste tot manelari jegosi, tigani care asculta manele pe mobil, mp3, walkman. Mai mult, am observat ca si muzica trance incepe sa devina un fenomen social printre tinerii de azi. multe batai pe minut care ii freaca pe creierul si asa dus. a propos de manele, chiar in momentul asta am primit un mesaj pe messenger
citez: "care aveti maneaua aia cu "innecat in bautura"... plzzzz {mass msg}". se poate observa dublarea lui "n", ceea ce denota nivelul de inteligenta al expeditorului.
cand voi apuca si eu vremea aia cand voi auzi dimineata in bus, in castile unora, ceva Holograf, Iris, Hrusca, Ada Milea, Led Zeppelin, Pink Floyd si multi altii? voi vedea eu asa ceva? slabe sanse.
cantecul urmator m-a uns pe suflet. m-a ajutat Dumnezeu sa nu am inca probleme cu parintii dar tot m-a apucat plansul cand l-am auzit.
Il dedic tuturor celor care inca mai au o farama de bun-simt in tara asta de rahat.

7 comments:

Ghita said...

Pana la urma, fiecare cu gusturile lui...Nu genul de muzica il defineste pe om. Exista si exceptii, oameni destepti care asculta trance sau manele.

Anonymous said...

inca o persoana care are ceva cu cei care asculta manele.....nu se poate asa ceva....nu se poate sa cataloghezi o persoana dupa preferintele muzicale!!!nu?!!aaaaaa....si stai linistit ca sunt multe persoane care scriu gresit si NU asculta manele!!!tu chiar crezi ca un anumit gen de muzica poate arata personalitatea sau gradul de inteligenta?MAI GANDESTE-TE!!!!!

Anonymous said...

Si totusi, faptul ca o pers. asculta manele spune multe despre ea!!

Anonymous said...

Mare dreptate ai in acest post. Manelele sunt noua muzica "romaneasca", desi este o muzica jalnica... :( Asta e... Holograf si Iris sunt cu prea putin "of, of" pentru ei...

Anonymous said...

pfff, pentru clip ai respectul meu, mi s-a ridicat parul!! muzica, spune enorm de mult despre intelectul unui om, inainte de revolutie, Dacia se plimba cu vaca pe strada, acum se plimba Porschele (asa cum zice manelistu roman=Pors)cu vaca pe strada. ASTA ne arata unde suntem si ce suntem: un popor de manelisti !!! Suntem vai de capul nostru in Europa, si le mai stim si pe toate, si cand iesim in afara granitelor de dam babani, si ne uitam ca speriatii la civilizatie, caci nu suntem in stare sa prelucram multa informatie...e simplu sa scrii rahat fara semnatura. Si asta arata cine suntem! numa bine man, gabi..

vasi_13 said...

bravo pisi!deschide-le beregata la ciorile astea...dragii mei pro manele,poate nu ati calatorit niciodata cu busu' d sacele ca vi s-ar fi acrit de manele si d taibanii care le asculta ...und esti tu hitler doamne?

Anonymous said...

Pana la urma urmei prostu moare de grija altuia. Si sincer nu am nimic cu nimeni, fiecare are viata lui. E liber sa faca ce vrea asa cum suntem si noi.

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner