Clinica DENTALMED

Friday, March 14, 2008

PhotoBloggers.ro

Astazi am dat peste un site foarte frumos realizat, nou in comunitatea de bloguri si asa prea plina din Romania, ce se numeste PHOTOBLOGGERS.RO
Insa acest site nu este unul obisnuit. Are o interfata prietenoasa, gasesti usor ceea ce cauti, culorile nu sunt obositoare.
Ce m-a surprins insa este faptul ca site-ul nu este unul personal, ci unul unde mai multi artisti contribuie la continut.
Din cate am citit eu, fotografii se cunosc datorita unui curs al fotografului brasovean Dan Dinu ( www.dandinu.net ). Ei au decis sa colaboreze si sa tina legatura in acest fel. Pana acum, site-ul se prezinta bine, cu cateva stiri, un tutorial foarte bine realizat in Adobe Photoshop, cu o galerie de fotografii aflata la inceput, dar care este promitatoare.
Un concept interesant, in care fotografii din Romania isi impartasesc unii altora impresii, ganduri, dar unde se stabilesc si intalniri pentru sesiuni de pozat.
Va invit sa vizitati site-ul PhotoBloggers.ro www.photobloggers.ro
Dati click pe primul link din lista aceasta din dreapta acestui text. Linkul care trimite catre PhotoBloggers. Multumesc!

No comments:

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner