Clinica DENTALMED

Tuesday, July 08, 2008

ia uite cine ne judeca!!!

Nu prea obisnuiesc sa scriu pe blog, dar ceva m-a dat peste cap. Recent, uitandu-ma la unul din filmuletele mele de pe youtube, am gasit la trimiteri o adresa catre un blog. http://www.ioanagrig.blogspot.com ia uitati ce scrie domnisoara http://ioanagrig.blogspot.com/2008/07/despre-perle-la-bac-i-nu-numai.html filmuletul cu fituica e facut de mine.

postez mai jos mesajul pe care i l-am trimis ca oricum nu o sa apara pe blogul ei.

draga Ioana,
ca sa incep frumos, ai un blog interesant. si ca sa continui prost, o sa ma iau de tine.
Am citit tot pana la faza cu filmul cu fituica.
Te rog sa nu mai cataloghezi oamenii inainte sa ii cunosti. Eu am postat filmuletul cu pricina ca sa demonstrez ca se poate citi si de pe un font de 3 (apropo, e font de 3, nu de 13 cum ai scris tu). Iti ziceam sa nu critici oamenii inainte sa-i cunosti. In primul rand, nu imi place ca m-ai facut pustan (sau mai rau). In al doilea rand, ai gresit fontul. Inca o data, e 3 nu 13. Dar asta e ceva neinsemnat. In al treilea rand, inca o data, nu judeca omul inainte sa il cunosti. de unde stii tu ca nu am pus mana pe o carte? dupa cum citesc? ei afla ca atunci cand citesti un text scris cu font de 3, ai unele dificultati in a distinge unele cuvinte. si inca o data iti spun, nu judeca oamenii inainte sa-i cunosti. e usor sa arunci cu acuze in stanga si in dreapta pe net sub protectia parapdita a unui blog. In al patrulea rand, nu cred ca esti tu in masura in care sa-mi dai sfaturi. Stiu foarte bine ce am de facut, sunt la o facultate de stat in Brasov si nu, nu e de profil tehnic, ca sa crezi ca se intra usor. Sunt la o facultate unde materia e grea, multa si e de citit, mami. si nu toata lumea e perfecta ca tine ca sa poata sa invete non-stop la 8 materii, fiecare avand cate 2-3 cursuri/ carti de peste 300 de pagini. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar se copiaza si la facultate. asta in caz ca nu ai aflat pana acum. m-am gandit sa-ti zic ca sa nu ai un soc. gandeste-te ca unii mai si muncesc si nu au cand sa invete atata materie. Iar despre DOOM, e rasuflata faza si veche. dar ce ma mai mira... inca o data iti spun, nu judeca un om inainte sa-l cunosti!

P.S daca scrii cu diacritice nu inseamna ca esti mai elevata si mai desteapta. "sa copie", "sa spune", "ar trebuii", "doi tineri vorbea", "nosalanta", "sa copii"... degeaba scrii cu diacritice daca scrii prost.
Pa!

P.P.S stiu ca nu o sa apara comentariul asta pe site, dar macar gandeste-te la ce ti-am zis!

1 comment:

ines said...

Iar faptul ca spui "stiu ca filmuletul asta n-o sa apara pe site" nu demonstreaza faptul ca si tu judeci inainte sa cunosti?

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner