Clinica DENTALMED

Saturday, September 26, 2009

Impresii Masa Critica Brasov 25 Septembrie 2009

A trecut si luna septembrie, si, odata cu ea, inca o Masa Critica in Brasov. participanti mai putini la inceput, insa s-au mai alaturat pe traseu cativa, si pana la urma au fost mai multi ca data trecuta. vreo 90 biciclisti au marsaluit prin oras, alaturi de Sorin Toarcea, purtatorul de cuvant al Primariei Brasov si de Miklos Gantz, viceprimar. Ne-am fi bucurat daca ni se alatura si primarul George Scripcaru, dar asta e! a fost o tura excelenta. pe blvd Saturn am fost maturati de un vant iscat din senin care anunta o ploaie zdravana, dar am avut noroc si am ajuns la Primarie uscati.
La sfarsit am propus ca sa se organizeze o tura de relaxare in fiecare vineri, incepand cu ora 18, tot in fata Primariei, Masa Critica urmand sa fie tinuta asa cum ne-am obisnuit, in ultima vineri a fiecarei luni. la turele de relaxare poate de asemenea participa oricine, iar traseul va fi stabilit pe loc.
Asadar, va astept pe 2 Octombrie la ora 18 sa facem o tura.
Urmatoarea Masa Critica va avea loc in 30 octombrie 2009, incepand cu ora 17:30, tot in fata Primariei.


1 comment:

Anonymous said...

Posteaza mai multe poze ca s-au făcut . Era un tip cu role Rollerblade care a facut multe, el are blogul lui unde le pune?

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner