Clinica DENTALMED

Sunday, October 04, 2009

Brasov - Tg. Secuiesc si retur sau Cum sa faci 144 de km pe bicicleta intr-o ora

Azi dimineata, adica duminica, 4 oct 2009, m-am trezit voios, am mancat si m-am gandit ce sa fac. fiindca ai mei erau plecati cu masina la tara, intr-un sat de pe langa Targu Secuiesc, iar eu eram singur acasa, mi-am propus sa fac traseul de masina (72,4 km dus si 72,4 km intors), cu bicicleta. zis si facut. mi-am pregatit un rucsac cu niste haine uscate, ca deh, poate ma prinde ploaia, aparatul foto, portofel si bani.
era ora 8:45. am iesit din scara. la 8:50 eram la chioscurile de vizavi de Liceul de Informatica. mi-am luat 2 sticle de Powerade si am plecat in calatorie. am luat-o pe Saturn, Vlahuta, dreapta pe Harmanului si ma apropiam de ultimul semafor, cel de dinainte de pod. simteam ca parca dadeam mai greu la pedale. m-am uitat la roata fata, nimic. m-am uitat la roata spate, m-a apucat groaza. se desumfla. am coborat, am gandit, am analizat situatia si am facut ceea ce orice om cu capul pe umeri ar fi facut in aceasta situatie. am injurat de toti dracii si zeii posibili.
neavand camera de rezerva, am cautat in stanga si in dreapta vulcanizari si, dupa ce m-am invartit 15 minute sa gasesc una deschisa, m-am lasat pagubas. am facut cale intoarsa, pana la pasaj, unde, la benzinarie, am rugat un angajat sa imi umfle roata, macar sa ma tina pana acasa. zis si facut. i-am multumit si am bagat tare, pe faimoasa pista de biciclete. aerul m-a tinut doar pana la Lukoil, langa ITC. de acolo, pe langa bicicleta, pana acasa pe Zorilor, la ora 9:45. in tot acest timp, nu m-am pierdut cu firea, mi-am pastrat mintea limpede si am injurat de toti dracii, iarasi. si iata-ma, acasa, dupa un drum de 144 de km, facut intr-o ora. ce ziceti? imi bateti recordul? :))

1 comment:

csuporj said...

Trebuie sa fii optimist. Eu in cea mai lunga tura a mea ( http://www.ciclism.ro/forums/f38/ture-pentru-clujeni-1091/index7.html#post26901 213 km, 18 ore incluzand pana, impinsul si ploaia) am facut pana la 5 km de la pornire, am impins bicicleta vreo 2 ore si m-am adapostit de ploaie vreo 45 de minute. Dar tot am continuat.

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner