Clinica DENTALMED

Monday, August 16, 2010

Dambu Morii – Cum sa ne distrugem tara

De ceva timp in Dambu Morii, chiar langa drumul ce urca spre Canionul 7 Scari, a aparut un santier imens unde se va construi, cel mai probabil, un alt ansamblu rezidential, cu numele de Mountain Dream. Deja s-a amenajat drumul de acces catre viitoarea locatie iar asta a presupus distrugerea dealului din partea dreapta.

Turistii care vor sa se relaxeze la iarba verde sau sa urce in Piatra Mare sau la canionul 7 Scari sunt nevoiti sa asculte zgomotul lucrarilor din acea zona. Pajistea este distrusa de utilaje iar pana aproape de canion exista sute de copaci insemnati pentru taiere. Se pare ca acestia vor fi sacrificati pentru a facilita captarea unor izvoare din zona pentru noul ansamblu rezidential.

E inadmisibil ca in acest hal sa ne promovam tara din punct de vedere turistic. Turistii vin sa vada canionul, nu niste vile trantite in mod brutal in mijlocul naturii.

Cine oare a dat autorizatia pentru construire? Garda de Mediu ce face? Stam toti si dormim si asistam incet incet la distrugerea a inca unei zone care ar fi putut sa reprezinte o adevarata atractie pentru turisti.

7 scari 1 7 scari 2 7 scari 3 7 scari 4 7 scari 5

No comments:

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner