Clinica DENTALMED

Tuesday, November 24, 2009

Vine si turul II. cu cine votati?

iata ca a trecut si primul tur al alegerilor pentru presedintie 2009. am fost la vot, l-am votat pe Antonescu, sincer, pentru ca e mai tanar si mai copt decat ceilalti. am iesit la vot la 7 si ceva dimineata, pe o ceata densa si pe un frig patrunzator si mi-am inteplinit datoria morala fata de tara. am asteptat cu nerabdare in fata televizorului exit poll-ul.
intre timp, am remarcat faptul ca Realitatea il pupa rau in cur pe Geoana, in momentele cand aparea live la sectia de votare. cand Antonescu si Basescu votasera, nu s-a zis decat simplul fapt ca ei voteaza. cand era Geoana la urne, moderatorul Realitatea a inceput sa indruge o groaza de informatii despre Geoana, cum ca fusese nu stiu ce diplomat, ambasador si il pupa in fund de ma mir daca scapa fara herpes...
in fine, venise si ora 21, m-am uitat la exit poll-uri si... SFINTE CACAT! 2 tembeli in Turul II, Geoana si Basescu.
Trebuie sa recunosc ca nu imi place Basescu deloc, dar cand ma gandesc la Geoana mi se face parul maciuca pentru ca ii vad pe Hrebenciuc, Nastase, Nica, Iliescu si altii in spate.
Avem de ales intre 2 tabere. o tabara care a stat 20 de ani si nu a facut nimic, mai mult, s-a imbogatit pe spinarea noastra si si-a facut case si vile, si o tabara care, in ultimii 5 ani, a cam starnit scandal, a destabilizat tara, a destramat 4 guverne, dar a fost mai populara.
ce alegeti? fosti comunisti sau asa-zisii democrati?
pentru asta am creat un sondaj in dreapta; v-as sugera sa incercati sa votati cu una din primele 2 variante, ca sa fie mai usor de analizat rezultatul. daca nu vreti, e ok si asa.
spor!

3 comments:

CristianApostol said...

"asa-zisii democrati" au facut singuri si nesiliti de nimeni guvern cu "fostii comunisti". Numai ca atunci era OK pentru ca nu se bateau la electorale, nu? :D

Nu-mi plac nici unii nici altii, dar ma deranjeaza ipocrizia si in general promovarea non-culturii. Votez cu Geoana.

v said...

trebuie sa votam!strutocamila pnl si psd ma ingrozeste si nu vad cum ar iesi ceva bun din asta!

vlad said...

trebuie sa il votam pe Basescu!strutocamila psd-pnl nu va aduce nimic bun!

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner