Clinica DENTALMED

Tuesday, December 01, 2009

Circ electoral de Ziua Nationala

stau si ma uit uimit si scarbit de ce vad la televizor. imagini cu incidentele de la Timisoara curg pe Realitatea in loop. imediat, apar ca ciupercile dupa ploaie, burtiere care sustin ca sustinatorii PD-L au intervenit intr-un miting PSD. pai ba, oameni de televiziune va numiti. de ce pana mea nu sunteti obiectivi? se vede de la o posta ca pupati in cur PSD-ul. pe tot parcursul campaniei electorale ati dat cu toate mijloacele posibile in Basescu, de parca el era inamicul public numarul 1. nu il sustin pe Basescu deloc, chiar a scazut mult in ochii mei, dar nu merita nimeni sa fie batjocorit in acest fel.
Imi pare rau pentru Geoana. L-as vota sincer, daca ar scapa de handicapatii din spatele lui, adica Hrebenciuc, Iliescu, Nastase, Vanghelie, Mazare si alti. Ma Geoana, da-i naibii pe cei care iti strica imaginea. nu te mai afisa cu ei, nu te mai mandri cu ei si elimina-i.
Cred ca sunteti de acord cu mine, Geoana ar fi bun ca si presedinte, dar doar ca persoana. nu ca si anturaj.
Basescu nu are decat de castigat de pe urma acestor magarii.
Romani, de Ziua Nationala va spun: aveti grija cu cine votati duminica.
Si presa, mai lasati dracu ratingurile si invidia dintre trusturi. incercati sa prezentati echidistant cei 2 candidati si sa nu mai exagerati si sa nu scormoniti cacatul in care si asa e deja Romania.

La Multi Ani!

No comments:

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner