Clinica DENTALMED

Friday, February 26, 2010

Masa Critica Brasov 26 februarie 2010 pentru poze da click pe sanii domnisoarei de sus

Revine Masa Critica! Vineri, 26 februarie 2010, ora 16:00, in fata Primariei Brasov, langa statuia lupoaicei, are loc prima intalnire a biciclistilor brasoveni din acest an.
Traseul va fi urmatorul: Primarie, str. Nicolae Iorga, Livada Postei, str. Muresenilor, str. George Baritiu, sirul Beethoven, Poarta Schei, str. Nicolae Balcescu, stanga pe Eroilor langa prefectura, dreapta inspre blvd. 15 Noiembrie, blvd. 15 Noiembrie, Calea Bucuresti, giratoriul din Steagu, blvd. Saturn, str. Zizinului, str. Toamnei, blvd. Mihail Kogalniceanu, str. Iuliu Maniu si oprirea tot in fata Primariei Brasov.
Cei care scapa mai tarziu de la munca sau scoala etc, se pot alatura pe traseu.
Comportamentul adecvat in trafic este obligatoriu pentru participanti, dar si pentru soferi!

Stimati jurnalisti dar si reprezentanti ai autoritatilor locale, sunteti invitati sa dati un exemplu de civilizatie brasovenilor dar si celor din alte orase sau din strainatate luand parte, pe bicicleta, la aceasta plimbare in masa prin oras. Nu este un mars de protest, este doar o plimbare a biciclistilor care are ca scop promovarea unui mijloc de transport economic, nepoluant, sanatos si de cele mai multe ori, mai rapid in conditiile de trafic din orase.

Prima Masa Critica din Brasov a avut loc in iunie 2007 iar atunci au participat cateva sute de persoane. Aceasta actiune are loc in ultima zi de vineri a fiecarei luni. In Romania, se mai organizeaza Mase Critice in toate marile orase iar pe plan international, fenomenul este si mai raspandit. Ca un exemplu, in 20 Aprilie 2008, in Budapesta, s-a organizat o Masa Critica la care au participat peste 80.000 de ciclisti.
Prima editie a unei Mase Critice a avut loc in 25 Septembrie 1992 la San Francisco. De aici si pana la un eveniment la scara mondiala n-a mai fost mult.

Asadar, vineri, 26 februarie 2010, la ora 16:00, in fata Primariei Brasov, la statuia lupoaicei cu pui, sunteti asteptati pe bicicleta sa pornim intr-o plimbare placuta prin Brasov.

Va multumim anticipat!

Biciclistii brasoveni.

No comments:

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner