Clinica DENTALMED

Wednesday, August 11, 2010

Urmeaza defrisari masive la 7 Scari

Zilele trecute am participat la o mica iesire pe biciclete cu niste amici in zona 7 Scari. Ne asteptam sa fim invaluiti de linistea naturii si de atmosfera relaxanta a unei paduri inca neatinse de om. Din pacate, n-a fost asa. Inca de jos de la inceputul traseului, totul in jur s-a transformat intr-un imens santier. Basculantele au distrus zona, s-a sapat puternic pe dealuri.

Am primit un pont de la cineva care a vrut sa ramana anonim. In zona pana la canionul 7 Scari vor urma defrisari masive pentru a se facilita captarea tuturor izvoarelor din regiune pentru un cartier rezidential ce se va contrui acolo. Inarmat cu aparatul foto, am pornit in cautare de marcaje pe copaci. Nici nu mi-a fost greu sa gasesc. Sute de copaci sunt insemnati cu o pata portocalie si aceia urmeaza a fi taiati. Mi se pare ca deja lucrurile au degenerat prea mult si trebuie facut ceva. Nu se poate ca un simbol al judetului Brasov sa fie distrus in halul acesta.

7scari 7scari1 7scari2 7scari3 7scari4

1 comment:

ngm said...

Am trecut pe-acolo acum o luna si-am vazut inceputul macelului. Nu poate decat sa ma intristeze vestea asta... era unul din locurile care-mi placeau cel mai mult.

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner