Clinica DENTALMED

Wednesday, October 27, 2010

Masa Critica Brasov 29 octombrie 2010

Iată că a mai trecut o lună de la ultima ediție a Masei Critice din Brașov iar numărul brașovenilor care se plimbă pe bicicletă este din ce în ce mai mare. Pe străzile urbei noastre pot fi văzuți bicicliști de toate vârstele pedalând pe diverse tipuri de bicicletă. Îi salutăm cu căldură pe toți aceștia.

Semne că Brașovul începe să se orienteze și spre mijloacele alternative de transport există. Salutăm apariția StudentOBike, deși ne-ar fi plăcut ca și turiștii și ceilalți brașoveni să poată folosi bicicletele galbene, nu numai studenții de la Universitatea Transilvania. Este totuși bine că avem de unde pleca. Profităm de această oportunitate pentru a cere ajutorul oricui interesat de o colaborare în vederea inaugurării în 2011 a unui centru de închiriat biciclete, așa cum ar trebui să fie el de fapt. Îi rugăm pe toți cei interesați să ne contacteze.

Ediția din luna octombrie a Masei Critice din Brașov va avea loc cu o oră mai devreme, adică la ora 17:00, având în vedere ziua mai scurtă. Ca și până acum, pentru eveniment există deja aprobare de la Primăria Brașov iar Poliția Rutieră va fi prezentă la ora plecării. Traseul va fi același ca și în lunile precedente, adică: Primărie, str. Nicolae Iorga, Livada Poștei, str. Mureșenilor, str. George Barițiu, șirul Beethoven, Poarta Schei, str. Nicolae Bălcescu, stânga pe Eroilor lângă Prefectură, dreapta înspre blvd. 15 Noiembrie, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, str. Zizinului, str. Toamnei, blvd. Mihail Kogălniceanu, str. Iuliu Maniu și oprirea tot în fața Primăriei Brașov.

Rugăm foarte respectuos presa, cei interesați dar și autoritățile, să promoveze evenimentul atât cât este posibil.

Vă mulțumim.

No comments:

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner