Clinica DENTALMED

Monday, March 15, 2010

Articol inscris in concursul trafictube.ro

Am aflat recent de trafictube.ro. E un fel de youtube al drumurilor romanesti. Adica o chestie foarte misto. Acum veti putea sa-i demascati pe retardatii de la volan.

Site-ul organizeaza un concurs, azi e de fapt ultima zi de inscrieri. Am decis sa particip si eu.
Click aici ca sa vedeti despre ce este vorba: http://www.trafictube.ro/p/concurs.html

Iar acum va spun ce-as face cu acea camera. Fiindca dupa cum stiu multi, eu sunt un mare impatimit al bicicletei dar si al masinilor, fiindca am din amandoua cate una, fiindca imi place adrenalina si imi place faptul ca ajung mai repede decat multi soferi la destinatie. As folosi camera la filmarile din trafic, in masina sau pe bicicleta. Chiar daca nu este destinata mersului pe bicicleta, o pot adapta foarte usor acestui scop. As filma soferii care ii cred pe biciclisti invizibili si pe nesimtitii care taie calea asa cum stim noi foarte bine.
Stau in Brasov, un oras in care au ocazia sa conduca o multitudine de soferi din cele mai indepartate colturi ale Romaniei. Bucuresteni, olteni, banateni, moldoveni, munteni. Brasoveni mai putin, ca s-au desteptat si ori merg pe jos, ori iau busul sau bicicleta.
Imi place conceptul de filmare in trafic, pana acum nu am avut niciun accident serios in care sa fiu ranit, nu am luat nicio portiera in fata. M-a lovit doar un individ in Sacele in parcarea din Carrefour. Pozele le gasiti aici

Camera oferita la concursul trafictube.ro ar fi exact ceea ce caut eu de mult. M-am gandit de mult sa cumpar un GoPro Hero HD, dar nu imi permit. O camera de trafic, o camera cu un ochi vigilent si critic asupra drumurilor. Atentie, poate si tu vei fi victima mea!
Comporta-te civilizat in trafic!
P.S un exemplu de filmulet realizat de mine. Pana acum am folosit telefonul din dotare, un Nokia 6234 legat de ghidon sau casca cu banda adeziva sau cu "soareci" - coliere subtiri din plastic.

2 comments:

CalinCatalin said...

BA tu esti nebun ai trecut o data pe rosu la intersectia Ciucas, se vedea clar ca e rosu.

masajbrasov said...

Cred ca nu esti sanatos, ai trecut o data pe rosu. Se vedea Clar.

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner