Clinica DENTALMED

Friday, March 26, 2010

Poze Masa Critica Brasov Martie 2010






In sfarsit s-a incheiat si Masa Critica din Brasov, editia Martie 2010. Desi au fost niste probleme inca de dinaintea startului, acestea s-au rezolvat prin cateva telefoane date acolo unde trebuia si pana la urma evenimentul s-a tinut pe sosea. Au fost aproximativ 150 de participanti, mai multi in orice caz decat data trecuta. S-a circulat mai civilizat, mai ordonat. Se vedea ca Politia era cu ochii pe noi. S-a mers linistit, bineinteles, au existat si exceptii care au luat-o pe trotuare, mergeau pe o roata, etc.
Vreau sa multumesc in primul rand tuturor ce au venit si au asteptat pana s-a rezolvat tot. Mai vreau sa ii multumesc primarului Brasovului, George Scripcaru, pentru ca s-a agitat sa ne asigure un echipaj de politie, multumesc Politiei pentru sprijinul si increderea acordata, multumesc domnului comisar Claudiu Tamarjan de la Politia Brasov, multumesc domnului Cepoiu tot de la Politie, multumesc domnului Sorin Toarcea, purtator de cuvant al Primariei Brasov, multumesc domnului profesor Hlipca Petru pentru sfaturi, multumesc agentilor care ne-au insotit, multumesc celor care m-au ajutat sa impartim afise prin oras, multumesc presei care a promovat aceasta actiune, multumesc soferilor care ne-au inteles si au fost rabdatori, multumesc brasovenilor care ne-au salutat de pe margine si nu in ultimul rand, ii multumesc prietenei mele Mihaela pentru ca m-a sustinut si m-a ajutat in toata perioada aceasta.

Am o rugaminte pentru cei care au filmari/ poze/ inregistrari de orice fel cu evenimentul de azi, sa imi trimita niste date de contact la mailul masacriticabrasov at yahoo punct com ca sa putem lua legatura pentru o centralizare a materialelor.
De asemenea, as ruga presa sa ne ajute cu materialul filmat, macar ca si stire gata facuta, sau cu poze. La fel, mailul respectiv este la dispozitia dumnealor.

Am facut si eu cateva poze, dar cum recent mi-am reinstalat Windows-ul, nu gasesc driverele pentru camera mea Canon EOS 1000D. Mai pe scurt, nu pot descarca pozele! AJUTOOOOR! Care stie sa ma scoata din situatia asta? Multumesc anticipat!

3 comments:

Daniel said...

Salut! Am si eu o mica filmare (din pacate de calitate slaba) de pe b-dul Kogalniceanu.

http://kkmaca.blogspot.com/2010/03/masa-critica-brasov-26-martie-2010.html

Emil Ferent said...

Robert, vezi ca pe wiki, http://ro.wikipedia.org/wiki/Masa_Critic%C4%83 la Brasov, locul si ora de intalnire sunt altele. Poate ar trebui sa shchimbam, nu?

yo6ial said...

Una din cele mai neplăcute chestii a fost pe Mureșenilor.
Acolo, chiar cu somația polițiștilor către pietoni, aceștia ar fi trebuit să primească prioritate din partea noastră!
Acolo, la semaforul rosu ar fi trebuit să ne fi oprit toți.
Dacă în intersecții, prioritatea acordată parțial de majoritatea șoferilor este logică, la semaforul de pe Mureșenilor am dat dovadă, că știm să cerem dar nu prea știm să oferim.

http://www.youtube.com/watch?v=EPMRWnuhA_8 Şi la mai mare! :)

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner