Clinica DENTALMED

Thursday, March 18, 2010

Sa vedem cat ma tine...

Tocmai ce am reusit sa instalez Windows 7 pe laptop. Pana acum, XP-ul de pe computer-ul celalalt m-a tinut vreo 4 ani.
Sunt curios cat ma va tine aceasta versiune. Am reusit sa dau import la toate bookmark-urile din google chrome de pe versiunea veche. Ceea ce cred ca e un lucru bun. M-am chinuit putin cu driverul pentru placa de retea. Pana la urma s-a rezolvat cu ajutorul unui bun amic priceput la calculatoare. Asa se intampla cand, dupa ce ca-s nepriceput, am mai terminat si uman-ul la liceu, adica sunt la pamant cu IT-ul.
De un lucru sunt sigur: dupa ce descarc ceva, pun pe dvd. mai descarc ceva, pun iarasi pe dvd. Nu mai vreau sa patesc ca in zilele astea. Numai eu stiu cat am stat sa salvez toate datele mele. Urat. Va recomand sa faceti si voi la fel.

Cica maine vor fi 11 grade in Brasov. Ramane de vazut. Parca vad ca iar vom avea o mostra de ciclicitate a anotimpurilor intr-o singura zi.

Aaaa, era sa uit! In paralel, incerc sa pun pe picioare www.robertlazar.info Ma ajuta cineva priceput in wordpress sa-l fac asa cum trebuie? Adica sa pun o tema mai de doamne ajuta, sa ma ajute sa scap de carnatul de cuvinte cheie din dreapta si sa imi explice cum sta cu ftp-ul. Ca nu ma pricep deloc. Pun la dispozitie toate userele si parolele necesare, doar sa ma ajute. Dau si o bere/ lada de bere eventual :D. Sau daca e fata, un pahar de Unicum

Si gata ca sunt rupt de oboseala si maine merg la curs la Adam. Restantierii se duc la anul II, ce sa le faci? Daca vreti sa invatati drept civil veniti si voi maine la 11:20 in Aula din corpul T al universitatii Transilvania, Facultatea de Drept. Langa Parcul Titulescu, langa cladirea telefoanelor.

Noapte buna!

1 comment:

FiD said...

te ajut eu cu blogu nou.

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner