Clinica DENTALMED

Friday, May 28, 2010

Poze Masa Critica Brasov Mai 2010

Deocamdata…

Ce pot sa mai zic? Editia din luna mai a Masei Critice din Brasov a fost un adevarat succes. Cu toate ca multi mi-au reprosat ca am cerut acordul Politiei si Primariei, ajutorul lor a fost cu siguranta binevenit. Desi toata saptamana am facut “dansul anti-ploaie” (asa cum radeau 2 pustoaice pe o banca, chiar inainte de plecare), vremea nu prea a tinut cu noi si ploaia ne-a udat pe jumatate din traseu, adica pe Calea Bucuresti si pe blvd. Saturn. Nu stiu cati au fost in total, cert e ca la numaratoarea de aproape de sosire au iesit aproximativ 150 de biciclisti. Tinand cont si de faptul ca ploaia a mai alungat cativa paritipanti, pot afirma ca cel putin 200 de biciclisti si-au dat intalnire azi la Masa Critica.

Vreau sa multumesc tuturor participantilor ca au dat dovada de spirit civic si au indurat ploaia pana la final. Multumiri de asemenea Politiei si Primariei pentru aprobari. Alte multumiri se cuvin si postului Radio Romania Actualitati care ne-a sprijinit activ evenimentul.

Dupa eveniment, in jur de 15 biciclisti s-au strans la o terasa langa hotel Capitol (Terasa Tei) si au baut impreuna bere Ciucas. Multumesc paricipantilor la “after-party” si celor care au avut incredere in mine.

Ne vedem pe 25 iunie la ora 18:00, tot in fata Primariei!

mcmai 100 mcmai 101 mcmai 106 mcmai 108 mcmai 121 mcmai 128

Update 1:

No comments:

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner