Clinica DENTALMED

Tuesday, June 29, 2010

Imi ofer “serviciile”

Pentru ca imediat scap si de ultimul examen din aceasta sesiune, vreau sa pun in aplicare o idee mai veche de-a mea la care m-am gandit de multe ori:

Este criza. Firmele nu isi mai permit sa-si trimita angajatii cu masinile in diverse colturi din oras din motive evidente. Benzina costa foarte mult, angajatii nu sunt la locul de munca, asadar nu e nici productivitate. Toata lumea stie ca atunci cand trimiti un angajat sa duca ceva undeva, el se va duce cu masina si acasa daca poate, cheltuind astfel banii de benzina ai firmei. Daca e o zi cu ghinion, poate se intoarce la firma cu masina lovita sau poate nu se mai intoarce. Sunt multe lucruri la care multi nu s-au gandit pana acum; probabil criza le-a deschis ochii.

Vreau sa introduc in Brasov conceptul de “bike-messenger” sau curieri pe bicicleta, asa cum este el in strainatate.

Desi suntem in epoca internetului si a schimbului rapid de informatii, exista unele lucruri pe care nu le poti oferi decat fizic. Inscrisurile autentice, contractele in original, cadourile promotionale, hainele pentru sedinte foto, diverse obiecte sau acte – toate acestea trebuie livrate fizic, nu virtual. Desi de multe ori rapid, internetul nu ofera o viteza suficienta pentru transferul unor pachete mari de informatie. Asadar, este mai convenabila livrarea unui CD/DVD/Stick/ HardDick portabil catre destinatar.

Pentru acestea a aparut conceptul de bike-messenger pe care vreau sa il promovez eu.

De aceea imi ofer serviciile firmelor interesate de asa ceva. Pot transporta orice incape intr-un rucsac, dintr-un colt in altul al Brasovului, intr-un timp foarte scurt. Fara blocaje in trafic, fara benzina irosita aiurea si fara angajati care lipsesc prea mult de la munca. Ei raman la firma si produc. De livrari si drumuri se ocupa cineva din afara firmei.

Pentru inceput, costul ramane la latitudinea celor interesati. Daca totul merge bine, poate iese o mica afacere.

Pot fi gasit la 0724 / 348 215

Robert

mcmai 135_serv

1 comment:

ngm said...

Imi place mult ideea ta. Iti tin pumnii!

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner