Clinica DENTALMED

Friday, September 24, 2010

Primaria n-are rasteluri dar stie sa batjocoreasca biciclistii…

Fiindca incep serviciul la 10, m-am dus azi la 8:30 dimineata la Primaria Brasov ca sa ridic aprobarea pentru Masa Critica de la ora 18. Toata lumea stie ca la Primarie nu exista rasteluri (parcari pentru biciclete), asa ca am procedat cum a facut-o si pana acum, adica am intrat cu ea in institutie si am pus-o chiar in stanga usii, fara sa incurce pe nimeni. Moment in care paznicul din fata Centrului de Informatii pentru Cetateni a inceput sa urle la mine ordonandu-mi sa o scot din cladire si s-o las unde apuc. Calm, l-am intrebat daca exista rasteluri unde sa mi-o pot lasa. Bineinteles, acesta nu a stiut ce este acela un rastel, asa ca i-am explicat ca acelea sunt niste parcari pentru biciclete. Reactia lui a fost tipica unui nesimtit: “Ce parcari dom’le, scoate naibii de aici bicicleta”. Am refuzat categoric, moment in care a coborat scarile, m-a imbrancit si mi-a smuls bicicleta din mana, eu i-am repetat de 2 ori ca nu are voie sa puna mana pe ea pentru ca este proprietatea mea privata. Cum era de asteptat, nu m-a ascultat si a scos-o pe usa fara nicio jena si mi-a trantit-o in fata intrarii, zgariind-o si de usa si de perete. Toate acestea au fost vazute de un domn care tocmai iesise din institutie. N-am avut ce sa fac, am lasat-o afara, l-am rugat pe acel domn sa aiba grija de ea 30 de secunde pana iau hartia.

Cum este posibil ca Primaria sa aiba un asemenea angajat? Cum se face selectia in conditiile in care acest paznic, probabil deranjat de faptul ca am indraznit sa imi las bicicleta 30 de secunde langa intrare, nederanjand pe nimeni, nu stie regulile elementare de comportament fata de cetateni? Sincer, am ramas cu un gust foarte amar dupa evenimentul din aceasta dimineata.

Rasteluri nu avem, dar stim sa facem in asa fel incat sa nici nu rezolvam problema, ba chiar s-o agravam…

3 comments:

Anonymous said...

pai o reclamatie la primar, ca paznicu e cam cioban de ce nu ai facut? trebuie trecut la raspunsuri mai dure, care sa aiba ecou. o aparitie in ziar este deja banala.sa nu mai zic de scrisul pe blog.:) nu mai am nici o speranta ca va fi vreodata lumea calumea in tara asta. eu un l as fi pocnit fix in fata. scurt . cu ciobanii tre sa te porti coibaneste. m am saturat de tara asta... cu prima ocazie eu unu o tai de aici.

Cosmin said...

prima conditie la angajari paza cred ca e tocmai acest comportament de primata retardata.cel putin eu nu am intalnit paznici civilizati care sa mi dovedeasca contrariul

Romi said...

Angajati din astia o sa fie tot timpul gasiti prin Romania.

Dar o intrebare... De ce nu depui la primarie o sesizare vis-a-vis de comportamentul respectivului??? Poate nu se intampla nimic dar poate au mai depus si altii plangeri similare si se iau masuri. Nu stiu daca paznicul o sa fie tras de urechi dar poate apare un rastel de biciclete... Merita sa incerci, poate ii scapi pe altii de a fi victima brutalitatii angajatilor ce sunt platiti tot de noi...

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner