Clinica DENTALMED

Saturday, September 11, 2010

Tura de duminica pe biciclete – se baga cineva?

Duminica, 12 septembrie 2010, am de gand sa fac un traseu pe care nu l-am mai facut pana acum in intregime. Din Brasov voi merge in Sacele unde, inainte de Garcini o voi lua la dreapta pe un drum de pamant care iese la Azuga. Peisajele sunt superbe, apa este aproape iar aerul este cat se poate de curat. Drumul respectiv merge prin spatele masivului Piatra Mare.

Daca nu se strica vreme, intalnirea are loc la 9:30 la benzinaria PETROM de langa Kaufland.

Din Azuga exista doua posibilitati: tren sau pe sosea pe biciclete.

Trenurile sunt urmatoarele:

Intercity – ora 15:04 spre Brasov

Personal – ora 17:24

Rapid – ora 18:12

Personal – ora 19:33

Accelerat – ora 20:01

Personal – ora 21:54

Accelerat – ora 22:17

Sfatul meu este sa va luati cu voi un bidon de 1,5-2 litri cu apa sau ce vreti voi, cateva sandwich-uri si ceva bani. Sa nu uitati si de cateva chestii necesare repararii bicicletei, in caz ca se strica sau faceti pana. Daca reusiti sa bagati undeva si aparatul foto, este si mai bine. Cu berea nu stiu cum vom face, ori la intoarcerea in Brasov mergem la Oktoberfest si bem acolo, ori gasim o terasa pe undeva prin Azuga, ori caram cu noi berea. Ramane sa stabilim aceste aspecte maine dimineata.

Ii rog pe cei care vor sa vina sa ma anunte de intentia lor la telefon 0724 / 348 215 sau pe mail la robertciclism at yahoo punct com. De preferat pe telefon, caci nu imi verific mailul/ messengerul tot timpul. Puteti sa ma sunati si la ora 1 noaptea.

Ne vedem maine si… mai chemati lume daca vreti. Chiar va rog!

No comments:

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner