Clinica DENTALMED

Thursday, April 01, 2010

Greva spontana la RATB

Ha ha ha! Se pare ca 1 Aprilie a venit cu o gluma cam proasta pentru locuitorii capitalei. Angajatii RATB au intrat in greva spontana iar “saracii” bucuresteni sunt nevoiti sa apeleze la metrou, taxi-uri sau biciclete. Iar cum metroul poate fi foarte aglomerat iar taxi-urile nu sunt tocmai avantajoase, cred ca acesta este un moment excelent pentru a umbla pe bicicleta. Din cate vad, in Bucuresti este soare si cald, spre deosebire de Brasov, unde e frig si ploua incontinuu de azi noapte. Dragi bucuresteni, profitati de vreme si de situatia creata si mergeti la munca pe bicicleta. Asta ca sa mai si slabiti putin si sa dati un exemplu soferilor care se satura sa stea zeci de minute in sir in trafic.

Luati bicicleta si nu mai vegetati in statii si nu va mai plangeti ca nu va vin autobuzele! Bucuresteni, putina miscare va rog!

2 comments:

Anonymous said...

Da ma asa o sa faca bucurestenii... exact cum zici tu. Mi-ar placea sa te vad pe tine mergand la munca pe bicicleta imbracat in costum in haosu creat si pe distantele alea. Habar n-ai despre ce vorbesti, dar vorbesti.... si mai ai si un ton ironic de parca toti locuitorii sunt prosti pe langa tine. Si in plus de asta, te adresezi cumva bucurestenilor care nici nu iti citesc blogu'? Chiar crezi ca pe noi brasovenii ne intereseaza de sfaturile si comentariile pentru bucuresteni, pe care oricum nici nu le citeste nimeni de acolo? Daca ai lipsa de inspiratie nu te mai obosi sa scri doar de dragu' de a scrie ca ai putea sa iti pierzi din cititori(si asa putini).

bike lover said...

bha tu nici nu il cunosti pe omu aasta sti tu cati cititori are? dute dreq su date in parku centrak cu tricicleta ta

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner