Clinica DENTALMED

Monday, April 05, 2010

O scurta iesire cu bicicleta

Zilele trecute mi-am pus in gand sa vad si eu ce e cu straduta aia care urca din Livada Postei in dreapta drumului Poienii. St. O. Iosif se cheama. E vai de capul ei. Regret ca am urcat pana in varf numai ca sa o cobor asa incet. Nu urcati pe ea decat daca vreti sa va stricati bicicletele sau masinile!

Dupa care am urcat pe Muresenilor, pe langa Maternitate in sus si inainte de a face stanga spre Piata Unirii, putin mai sus de liceul Brancoveanu, am luat-o la dreapta pe strada Dupa Iniste. La un moment dar, la stanga s-a ivit o mica straduta de pamant care mi-a placut instantaneu. Vroiam si altceva decat asfalt. Strada se numeste Coltul Putinarilor si urcarea este foarte abrupta si exista santuri sapate de ploaie. Dar am vazut Loganuri mai sus dar si o Honda CR-V care se chinuia sa urce drumul. M-am oprit pe la mijlocul urcarii si am facut cateva poze cu orasul vechi dar si cu bicicleta (pozele cu bicicleta le puteti vedea aici) dupa care mi-am continuat urcarea la Belvedere. M-am recules si am pornit la vale pe asfalt:

Ajuns inapoi in Livada Postei, aveam prea multa energie si nu stiam cum sa o irosesc. A urmat o cursa prin trafic, respectand totusi culorile semaforului. Da, stiu ca am calcat linia continua si probabil am facut mai multe. Hotul neprins, negustor cinstit. Filmarea o puteti vedea aici: (nu e cea mai nebuneasca filmare a mea…)

No comments:

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner