Clinica DENTALMED

Friday, April 16, 2010

Cei mai buni mititei de pe Pamant

Se gasesc in Kaufland Brasov, afara, acolo unde e tot timpul coada. Ajuns acasa ieri de la facultate, m-a luat o foame mai rar intalnita, dar si o pofta incredibila de mititei. Cum ciorba de perisoare nu mi-a ajuns, am decis sa merg pana in Kaufland. Stiam de mult ca se vand acolo mititei foarte buni; tot timpul e coada afara si in plus, un amic de-al meu, Constantin, care administreaza site-ul www.highballblog.com , a filmat acum cateva saptamani un clip pe care-l puteti vedea mai jos si mi-a recomandat si ei mititeii.

Ajuns la Kaufland, m-am asezat la coada si am asteptat vreo 7-8 minute. Cand mi-a venit randul, am cerut un meniu. 3,70 lei o portie cu 4 mici, mustar si paine. M-am asezat la una din mesele de acolo si am savurat fiecare bucatica din ei! Absolut dementiali! Mititei stratosferici… cei mai buni pe care i-am mancat vreodata. De acum incolo, dupa vreo tura cu bicicleta, sigur voi manca de acolo!

Aveti mai jos clipul amicului meu, Costi:

2 comments:

cataracta said...

could't agree more. Aşa este, mititeii de la Kaufland sunt cei mai buni din oraş. Plus că îi primeşti repede şi o poţi întinde unde ai treabă urgent.

Constantin Gabor said...

Ha ha! Intr-adevar cei mai buni mici din lume!
Sa dai atat de putini bani pentru ceva atat de bun e o minune a lumii moderne. Sa mananc mici la Kaufland face parte din filozofia mea "Cheap and Resourceful" :-).

Multzam de postare!

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner