Clinica DENTALMED

Wednesday, July 28, 2010

Accident cu biciclist in Brasov

Eram pe bicicleta pe langa Faget azi cand o masina de politie a trecut rapid pe langa mine. M-am luat dupa ea si am descoperit ca pe langa magazinul Plus de langa stadionul Forex din Brasov fusese un accident intre un taxi si un biciclist. M-am bagat in seama si mi-am dat seama ca biciclistul era un amic de-al meu. Nu patise nimic, nu stiam despre ce e vorba, asa ca am stat sa aflu.

Am aflat ca taxime(tristul), angajat al RO TAXI, numar de inmatriculare B 81 ATJ, un burtos sinistru, se grabise sa prinda culoarea verde a semaforului si l-a lovit pe biciclist. Eu banuiam ca aproape toti taximetristii sunt idioti la volan si in afara lui, dar intamplarea asta si cele auzite mi-au confirmat banuielile. Idiotul dadea vina pe biciclist ca franase fiindca era galben la semafor. Politistii sositi la fata locului au incercat sa ii impace pe cei doi si pana la urma au reusit. Taxime(tristul) a plecat dupa ce a completat o declaratie si amicul meu biciclist a ramas cu paguba si zgarieturile de pe maini si picioare. Daca vedeti un Logan alb de taxi, B 81 ATJ, feriti-va din calea lui.

Image000 Image001 Image002 Image003 Image004

1 comment:

tiberiu said...

nu prea ai fost explicit, pana la urma, ii da ceva bani bicicleistului sau , biciclistu ramane si cu zgrieturi si fara bicicleta?

Powered by Blogger

 

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner